سیر سیاه برای کبد چرب خوبه 5
خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف
این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد میشود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است. اعتقاد بر این است که تغذیه و خونرسانی به اندامهای تولید مثل را افزایش میدهد و با اثرات ضد میکروبی و ضد التهابی که دارد، به مدیریت PE1 کمک کند. علاوه بر این، برخی منابع نشان میدهند که سیر میتواند جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد، که ممکن است برای سلامت جنسی مفید باشد.
از آنجا که سیر سیاه بوی بدی ندارد، مصرف آن برای افرادی که به بوی سیر حساس هستند، بسیار آسانتر است. علاوه بر این، میتوان از سیر سیاه به عنوان یک راهحل طبیعی برای کاهش کلسترول و تریگلیسیرید نیز استفاده کرد. این اثرات به دلیل ترکیبات خاص سیر سیاه مانند دیآلیل دیسولفید است که به متابولیسم چربیها کمک کرده و از تجمع چربی اضافی در کبد جلوگیری میکند. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید.
مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد. از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. از نظر خواص دارویی، سیر سیاه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای بیشتر، تأثیر بیشتری در کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی دارد، در حالی که سیر معمولی بیشتر به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی شناخته میشود. سیر سیاه برای دیابت با افزایش انسولین در بدن و یا با کاهش مقاومت به انسولین صورت می پذیرد. بدن از طریق هموستاز قند خون را تنظیم می نماید ولیکن زمانی که عمل هموستاز در بدن به درستی انجام نشود سطح قند خون افزایش یافته و اصطلاحا می گویند فرد مبتلا به دیابت شده است. سیر سیاه موجب کنترل و بهبود عملکرد هموستاز در بدن شده و از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهشهای سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری میکنند. مطالعات نشان میدهند که مصرف سیر سیاه میتواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعدههای غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و آسیبهای عصبی کمک میکند. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی میتواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه میتواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.
در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. کبد سالم میتواند سموم را شکسته و مواد شیمیایی سمی را جذب کند اما زمانی که کبد در وضعیت خوبی نباشد، این اندام نمیتواند حجم سموم را دفع کند. سموم موجود در بدن، همیشه وجود دارند زیرا خود بدن، سمی طبیعی به نام بیلیروبین را تولید میکند. اگر این سم مدت زیادی در کبد بماند میتواند باعث آسیب کبد و بیماری یرقان شود.
این امر به شما کمک میکند تا از تمام فواید سیر سیاه بهرهمند شوید و هر گونه عوارض جانبی احتمالی را به حداقل برسانید. سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به علائم کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است، به علاوه سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد. سیر سیاه دارای میزان بالایی از آنتیاکسیدانها است که به طور خاص به کاهش استرس در کبد کمک میکنند.
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ باید بگوییم که سیر سیاه ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند. همه میدانیم که سیر باعث افت فشارخون میشود در حدی که برخی از افراد با مصرف سیر دچار بیحالی و ضعف میشوند. سیر به دلیل داشتن ترکیبات فعالی مثل آلیسین فشار خون را بسیار پایین میآورد. سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتیاکسیدانی خود، میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزهی شیرین دارد و سیاهرنگ است. خواص سیر سیاه تأثیرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه.
سیر سیاه را چگونه درست کنیم
سیر سیاه رویال
سیر سیاه روغن
سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم
سیر سیاه را چگونه استفاده کنیم
سیر سیاه را چگونه درست میکنند
سیر سیاه رو چجوری بخوریم
سیر سیاه را کی بخوریم
سیر سیاه زگیل تناسلی
سیر سیاه زبیر